Volgers, likes & meer kopen met Bitcoin

Normaal gezien lopen we op zaken vooruit, maar wat betreft het betalen met Bitcoin liepen we achter. Liepen, want sinds vandaag kun je ook bij SocialParadise.eu met Bitcoin volgers, likes en meer kopen.

Je hebt vast wel eens van Bitcoin gehoord. Simpel uitgelegd is Bitcoin een anoniem en zeer veilig betaalmiddel. Het werkt door middel van adressen, die gezien kunnen worden als rekeningnummers. Je maakt van het ene Bitcoin-adres een bedrag over naar het andere adres, net zoals je dat bij je bank gewend bent wanneer je van het ene rekeningnummer, naar het andere rekeningnummer een bedrag overboekt.

Maar hoewel Bitcoin inmiddels zeer bekend is, is het nog niet voor iedereen duidelijk hoe je aan Bitcoins komt en hoe je er uiteindelijk mee kunt betalen. Daarom een korte uitleg, zodat ook jij volledig anoniem volgers en likes kunt kopen met Bitcoin. Neem hier overigens wel even rustig de tijd voor, zodat je alles op je gemak en naar jouw wensen kunt instellen.

1. Het begint allemaal met een wallet (portemonnaie)

Om Bitcoins te kunnen ontvangen en/of te kunnen versturen moet je een wallet hebben. Een wallet is eigenlijk je rekening, je kunt er namelijk Bitcoins op ontvangen en je kunt er ook Bitcoins mee verzenden (bijvoorbeeld wanneer je volgers of likes wilt kopen met Bitcoin).

Er zijn talloze opties, waaronder ook een fysieke wallet in de vorm van een USB stick. Onze voorkeur gaat echter uit naar een digitale wallet, omdat dit wel zo gemakkelijk is wanneer je bijvoorbeeld (onverwachts) ergens iets met Bitcoin wilt kopen en je de USB stick niet bij je hebt.

Wij maken zelf gebruik van de BlockChain Wallet. Erg overzichtelijk, enorm snel en een uitstekende support-afdeling, mocht je die ooit nodig hebben.

Let op: hoewel het misschien niet de veiligste methode is, raden we je ten zeerste aan om de wachtwoorden die je in dit process gaat aanmaken, te beheren in een wachtwoorden-app. Denk hierbij aan Apple’s Keychain of de Password Manager van Windows.

Let op (ja, nog een keer): We raden je tevens ten zeerste aan om gebruik te maken van 2FA (Two-Factor Authentication). Op deze manier moet je naast je wachtwoord bijvoorbeeld ook een via SMS verzonden code invullen om te kunnen inloggen. Mocht iemand je wallet ooit willen hacken, wordt dat knap lastig als je 2FA hebt ingeschakeld.

2. Tijd voor het echte werk, Bitcoins aanschaffen

Er zijn een hoop plekken waar je bitcoins kunt aanschaffen, maar hier moet je voorzichtig te werk gaan. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de Euro, schommelt de waarde van de Bitcoin nogal.

Wanneer je op een ‘slechte’ site Bitcoins aanschaft, loop je de kans dat je véél te veel betaald. Een plek waar je in ieder geval nooit teveel (helaas, ook nooit te weinig) betaald voor je Bitcoins, is Bitonic.

Wij kopen hier al jarenlang Bitcoins en naar volle tevredenheid. Ze hanteren de juiste prijzen en je ontvangt de Bitcoins binnen enkele minuten in je wallet, zodat je producten en/of diensten met je Bitcoins kunt aanschaffen.

In principe wijst Bitonic de weg voor je, maar mocht je er nou niet uitkomen dan hebben ze een uitstekend supportteam.

3. Spend it!

Daar valt weinig aan toe te voegen, toch? Als je eenmaal je wallet hebt aangemaakt en je eerste Bitcoins hebt ontvangen, kun je – ook hier weer net als bij je bankrekening – gaan betalen met Bitcoins!

Mocht je aan de hand van dit artikel nog vragen hebben? Dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen, wie weet kunnen we je verder helpen!

Wil je vaker als eerste dit soort nieuwsberichten ontvangen?

– Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

We zien je graag terug bij ons volgende nieuwsbericht!

Promotie-met-iPhone
Category: Updates
Tags: Updates
Vorig bericht
Instagram Verificatie Badge Kopen
Volgend bericht
Hoe zet je Instagram op donkere modus?